ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CAPO-FITNESS

Το Capo-Fitness είναι ένα σύστημα κυκλικής προπόνησης το οποίο περιέχει ασκήσεις που γυμνάζουν όλες τις μυϊκές ομάδες αερόβιου και μη χαρακτήρα, μέρος των οποίων είναι εμπνευσμένες από την capoeira. Επιπλέον, αυτού του είδους η προπόνηση χρησιμοποιείται ευρέως και από capoeiristas της σχολής μας για βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης ή βελτίωση συγκεκριμένης μυϊκής ομάδας.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Είναι ένα πρόγραμμα μέτριας-υψηλής έντασης που μπορεί παρόλα αυτά να προσαρμοστεί στις δυνατότητες και τις ανάγκες του εκάστοτε ασκούμενου, καθώς τα περισσότερα σετ βασίζονται σε χρόνο άσκησης και όχι σε επαναλήψεις. Έτσι κάποιος που έχει φτάσει σε ένα υψηλότερο επίπεδο άσκησης μπορεί να κάνει περισσότερες επαναλήψεις, ενώ ταυτόχρονα κάποιος που μόλις ξεκίνησε το πρόγραμμα μπορεί να κάνει λιγότερες, ενώ και για τους δύο καλύπτεται ο ίδιος χρόνος.

Είναι ιδανικό για ανθρώπους που έχουν περιορισμό στην κίνηση λόγω εργασίας ή ελεύθερου χρόνου όπως και για αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να δουλέψουν πάνω σε ποιότητες όπως η εκρηκτικότητα, η αντοχή και η δύναμη.

ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ CAPO-FITNESS

Το Capo-Fitness έχει σαν στόχο την ενδυνάμωση του σώματος, την αύξηση της αντοχής και φυσικά τη σύσφιξη και τη γράμμωση του σώματος. Επίσης, λόγω της σύνδεσης με την capoeira, βοηθάει στο συντονισμό και την ευκινησία.

Η μουσική που συνοδεύει τα μαθήματα είναι μια μίξη από τα 90’s έως και πιο πρόσφατες επιτυχίες, αλλά αυτό που σίγουρα έχουν κοινό είναι ο δυνατός ρυθμός. Το τμήμα είναι ολιγομελές και έτσι το κλίμα είναι πολύ φιλικό και αν μη τι άλλο σε συνδυασμό με την άσκηση βοηθάει στην αποβολή του στρες και στην απόκτηση του αισθήματος ευεξίας.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο 699 609 4503 για ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα. Θα χρειαστείτε μια πετσέτα καθώς χρησιμοποιούνται στρώματα της σχολής και προαιρετικά νερό. Αν επιλέξετε να φοράτε αθλητικά παπούτσια παρακαλούμε να χρησιμοποιούνται μόνο για το χώρο αυτό.